Benvinguts a la Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya

Comunicat oficial ACFAC en relació a la Convocatòria d’Assemblea de la FCF

Barcelona, 30 de maig de 2021.- Davant la difusió per part de la Federació Catalana de Futbol dels punts de l’ordre del dia que es debatran a l’Assemblea General Ordinària convocada pel proper dia 30 de juny a Blanes, l’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya vol posar de manifest el següent:

  • Que convocar l’Assemblea General Ordinària a Blanes a les 19:00h d’un dimecres feiner, és una evident maniobra en contra de dret de participació dels clubs, dificultant la seva assistència ja sigui no podent acudir a l’Assemblea, o provocant que marxin quan es tractin els primers punts. És una Assemblea convocada perquè els punts que en temps i forma puguin proposar els clubs de la Federació (el més important de l’Assemblea) es votin de matinada i així desisteixin de quedar-se pels inconvenients de ser entre setmana, per esgotament i/o cansament. Aquesta
    dificultat és una altra clara maquinació en contra de la democràcia i el bon funcionament d’una Assemblea General ordinària, la reunió més important de tota la temporada d’aquest òrgan de la Federació.
  • Que posar com número 3 de l’ordre del dia el ‘cas Soule’, és una evident cortina de fum per evitar definir-se clarament sobre el ‘cas Calle’. Per què la Federació es presenta ara (3 anys després de l’inici de la causa) en el ‘cas Soule’, i en canvi no s’ha presentat en el ‘cas Calle’?
  • Que si tenen tan clar que el ‘cas Soule’ és delictiu, per què no han obert expedient ara mateix també al tresorer i al vicepresident primer d’aquella època, que actualment són membres actius de la FCF?
  • Per què la FCF gastarà una gran quantitat de diners en personar-se processalment en el ‘cas Soule’, i en canvi no s’ha fet el mateix en el ‘cas Calle’?
  • Que estem davant d’una evident il·legalitat i deslleialtat directiva del Sr. Soteras i del Sr. Calle. Aquest últim oculta amb els diners federatius, dels clubs, la seva causa, en una cortina de fumd’un cas gairebé tancat.
  • Tot condueix a pensar que la Junta Directiva ha muntat una organització que va absolutament en contra dels clubs catalans, i permet als imputats pels diferents delictes, que avui en dia tenen alguns càrrecs directius a la FCF com els senyors Calle, Llaó i altres, seguir cobrant unes quantitats prohibitives i injustes, que ens les fan pagar als clubs de Catalunya.

Deja un comentario