Javier Salamero: «Desitgem que els clubs s’uneixin i vetllin pels seus interessos»

El president de l’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya (ACFAC), Javier Salamero, va valorar molt positivament la roda de premsa i presentació del nou órgan al servei dels clubs i entitats esportives del futbol i futbol sala català. «Faig una valoració molt positiva de l’acte de presentació. Primer perquè en les darreres 48 hores hem tingut un enorme interès per part dels clubs per poder assistir a l’acte i també per voler formar-ne part de l’Associació. Després, perquè l’acte ha anat força bé i amb una bona presència dels membres de la Junta Directiva. I, finalment, perquè hem pogut transmetre les nostres inquietuds i les nostres intencions».

Salamero va recordar després de l’acte que «el nostre objectiu és tenir una funció de servei als clubs, vetllar pels seus interessos i demostrar, en la propera Assemblea Ordinària de la Federació Catalana de Futbol, que som capaços d’introduir en l’ordre del dia la gratuïtat i els baixos costos per als mateixos clubs».

Va destacar que «tots desitgem que els clubs s’uneixin i ens ajudin a vetllar pels seus interessos. Un dels trets identificatius que hi ha es que tenim un conjunt de persones a tot el territori que estan treballant per poder arribar a tots els clubs del territori i perquè tothom sigui benvingut».

Deja un comentario