L’ACFAC es presenta com acusació popular en el cas de la FCF

Barcelona, 20 de maig de 2021.- L’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya, en defensa dels interessos del futbol català, s’ha presentat com a acusació popular en les causes obertes per Fiscalia pels presumptes delictes de corrupció dins de la Federació Catalana de Futbol. Sobre la base dels articles 101 i 270 de la Llei d’Enjudiciament Criminal, l’ACFAC finalment s’ha personat com a acusació popular en el Jutjat d’Instrucció 15 de Barcelona.

L’Associació, en representació de més de 100 clubs de futbol aficionat de tot Catalunya, vol vetllar per l’ètica, la transparència i el bon govern dels seus organismes competents. És per això mateix que s’ha vist obligada a actuar per a combatre les injustícies i la corrupció que pugui existir en el futbol català.

“Actualment hi ha una causa molt greu, amb una presumpta corrupció i això ens obliga a estar presents. Existeix la necessitat d’un organisme que defensi el ‘fair play dels clubs”, va destacar Daniel Vosseler el dia de la presentació de l’ACFAC, encara que, d’altra banda, cal recordar que des de l’Associació es continuaran valorant i estudiant totes les actuacions possibles davant altres expedients on puguin existir elements de corrupció en el futbol català.

Deja un comentario