Més de 400 clubs del futbol català, units per un nou model de Federació

Barcelona, 15 de Juny de 2021. En una roda de premsa conjunta realitzada per ambdues organitzacions, avui l’ACFAC i la Plataforma per una FCF dels Clubs han escenificat la seva unió i aposta per un nou model de gestió federativa, amb una posada en escena que suposa un pas sense precedents i la unió de més de 400 clubs del futbol català en contra de la gestió de l’actual Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, presidida pel Sr. Joan Soteras.

Amb l’agraïment als clubs del futbol català que han signat per ACFAC o la Plataforma, Javier Salamero i Adolfo Borgoñó han representat la unió d’uns interessos comuns de cara a la propera Assemblea General Ordinària de la FCF el 30 de Juny a Blanes.

Salamero, president d’ACFAC, ha manifestat que “cal fer una reflexió sobre l’actual model, ja que la FCF actual no està al servei dels interessos dels clubs del futbol català. Sabem de clubs que han estat intimidats per membres federatius amb trucades i missatges, i que després de donar-nos suport s’han vist obligats, per por, a retirar el seu suport a ACFAC. Ara mateix tenim les signatures de més de 400 clubs”.

Salamero, a més, ha afegit que “esperem que la propera Assemblea sigui d’una alta participació i democràtica”, encara que va advertir que “estarem a sobre de la possible mala praxis federativa durant l’Assemblea, amb actes notarials de delegació de vots”.

Borgoñó, portaveu de la Plataforma per una FCF dels Clubs, ha comentat que “és bàsic que al primer punt del dia s’aprovi el vot secret. La Federació Catalana de Futbol ha jugat tradicionalment amb la por, i hem de fer servir la nostra veu durant la propera Assemblea. Hem de recuperar la bona gestió i la bona governança, tan absents en la gestió actual”.

Jordi Grané, membre de la Plataforma per una FCF dels Clubs, va concloure l’acte dient que “això no és res personal contra ningú. Som partidaris de ser tous i amables contra les persones, i durs i contundents contra els actes de la FCF. Els clubs n’estem farts, contra l’actual desgavell; el tarannà ha sigut nepotista. Hem dit prou”

Deja un comentario